avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Concediul de odihna intrerupt de concediul de boala
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Concediul de odihna intrerupt de concediul de boala

Buna seara. Lucrez intr.o institutie publica doar de cateva luni, la Resurse umane. Am urmatoarea situatie: o functionara intra in CO din 21 aprilie pana in 16 mai. Intre timp aduce un concediu medical pt zilele de 2, 3 si 4 mai. Este corect sa i se intrerupa CO, sa i se aprobe medicalul iar dupa sa isi efectueze restul zilelor de concediu ramase de efectuat conform cererii de CO? Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 23 Mai 2018
Nastasia D., utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:16, 24 Mai 2018
Ați primit răspuns aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna intrerupt de concediul medical Nastasia D. Nastasia D. Buna seara. Lucrez intr.o institutie publica doar de cateva luni, la Resurse umane. Am urmatoarea situatie: o functionara intra in CO din 21 aprilie pana in 16 ... (vezi toată discuția)
Cerere de concediu de odihna Alexandra Ion Alexandra Ion Buna ziua, sunt angajata de 2 ani la o firma si am o nedumerire legata de cererea de concediu de odihna, in sensul ca aceasta nu exista in forma scrisa! ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna ramas neefectuat deoarece am nascut lacramioara-elena lacramioara-elena Buna ziua, -sunt functionar public si mi se cuvin anual 25 de zile concediu de odihnă deoarece am o vechime in campul muncii de peste 15 ani; -in data de ... (vezi toată discuția)