avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... permis de coducere suspendat
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

permis de coducere suspendat

Am permisul de conducere suspendat pe 90 de zile de catre politia Focsani, dar eu sunt din judetul Bacau ir permisul este eliberat in Spania. Unde trebuie sa predau permisul, in Vrancea, in Bacau, sau in Spania unde este organul emitent?

Alte discuții în legătură

Redobandire permis conducere in 30 de zile in loc de 90 de zile georgebv georgebv Buna ziua, Mi-a fost retinut permisul de conducere pentru o perioada de 90 de zile pentru depasirea vitezei legale si doresc sa scurtez perioada de ... (vezi toată discuția)
Permis spaniol suspendat in romania florinmunteanu florinmunteanu in urma cu 3 luni de zile mi sa suspendat permisul spaniol pe teritoriul romaniei ,in constanta sub influenta alcoolului.cand m-am prezentat la politia rutiera ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat dupa 3 ani de la pronuntarea sentintei civile!? laura_lupu2002 laura_lupu2002 Buna ziua In anul [b]2008[/b] mi s-a intocmit proces verbal pentru depasirea vitezei cu suspendarea permisului de conducere pe 3 luni. Am facut contestatie la ... (vezi toată discuția)