avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Avocatul poporului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Avocatul poporului

Am depus o sesizare la Avocatul poporului Cluj pe data de 27.03.2018. Care este termenul maxim legal în care această instituție este obligată să-mi răspundă în scris? ; în cazul depășirii acestui termen maxim cui mă pot adresa?

Alte discuții în legătură

Avocatul poporului dorelbordeianu1@gmail.com dorelbordeianu1@gmail.com Am depus pe 27.03.2018.o sesizare la Avocatul poporului Cluj.Care este termenul maxim în care trebuie să primesc un răspuns ;ce pot face dacă acest termen ... (vezi toată discuția)
Depasirea termenului de 30 zile de raspuns de catre o autoritate publica-malpraxis IonelaZ_Toma IonelaZ_Toma am calitatea de reclamant intr-un dosar de malpraxis depus la Comisia DSP in data de 18.12.2015, privind decesul sotului meu la doar 42 de ani. Conform ... (vezi toată discuția)
Institutie publica nu a raspuns unei petitii in termen legal morty morty Buna seara, Doresc sa va intreb in cazul in care o institutie publica nu a raspuns in termenul legal, la cine mai ma pot adresa?Am sesizat si avocatul ... (vezi toată discuția)