avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Valabilitate acte legalizate notariat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Valabilitate acte legalizate notariat

Buna ziua.
Va rog frumos sa mi spuneti ce termen de valabilitate au actele legalizate la un notariat? E vorba de un contract de vanzare cumparare, contract de imprumut, etc Am inteles de la cineva de acolo ca expira in cateva luni, nu inteleg de ce insa. Stiam ca in trecut un document legalizat e valabil mereu, nu expira.
Cel mai recent răspuns: Fredie17 , utilizator 12:43, 24 Mai 2018
Daca va referiti la o copie legalizata efectuata dupa originalul aflat in arhiva biroului notarial, este adevarat, conform al 6 art 152 din Legea 36/1995 a notarilor publici si activitatii notariale,
"Copiile certificate/legalizate eliberate din arhivele notariale sunt valabile 6 luni."
E vorba de copie legalizata dupa un ctr vz cump din 1991..Si dupa ctr de imprumut tot de atunci. Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce lege spune că o copie de la o arhiva notariala după act ... Andisoru Andisoru Ce lege spune că o copie de la o arhiva notariala după act proprietate,e valabilă doar 6 luni (vezi toată discuția)
Actele autentice notariale - nr.exemplare cretzustancu cretzustancu Buna seara Am inteles ca mai nou, conform legii Actele autentice notariale se intocmesc intr-un singur exemplar original. Este valabil si pentru ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am pierdut certificatul de moștenitor și îmi este ... Stoica Marcel Stoica Marcel Bună ziua. Am pierdut certificatul de moștenitor și îmi este necesar la preschimbarea buletinului. De la Camera Notarilor publici a Municipiului ... (vezi toată discuția)