avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Extras de CF
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Extras de CF

Cazul meu se prezinta in felul urmator:
- in casa parinteasca, acum 7 ani locuia mama mea - in varsta de peste 85 de ani, bolnava - cu degenerescenta maculara si sora mea, eu nefiind in tara.In aceasta perioada sora mea a facut anumite modificari la casa si a intocmit un CF, cu acordul mamei si fara acordul meu, ca fiu mostenitor alaturi de sora mea.Presupun, tinand cont de starea de sanatate a mamei, ca mamam-mea a fost manipulata cand si-a dat acordul ptr CF.
La momentul actual, consultand CF-ul, am constatat anumite lucruri , cu care nu sunt de acord si vreau sa contest legalitatea si conditiile in care s-a intocmit aceasta CF.
Care ar fi pe scurt caile de atac ptr ca sa modific CF-ul - in sensul ca sa se intocmesca un nou CF, cu care sa fiu si de acord si ce sanse am sa fac acest lucru ?
Mentionez ca dupa moartea mamei, succesiunea este facuta.

Alte discuții în legătură

Nu pot intra in casa parintilor mei, am buletinul facut acolo irma41 irma41 Buna ziua, am o problema , nu este problema mea, este a tatalui copiilor mei. El are si a avut intotdeauna buletinul facut pe casa parintilor lui. A stat la ... (vezi toată discuția)
Dreptul de mostenitor mare gosco mare gosco Sunt intr-o mare dilema.Am fost infiata 14 ani de fratele mamei mele naturale. Dupa decesul tatalui adoptiv mama adoptiva nu ma anuntat de moartea tatalui meu ... (vezi toată discuția)
Contract intretinere ContSters292785 ContSters292785 Buna ziua! Am un contract de intretinere cu mama mea care traieste.In contract se stipuleaza ca eu sa ii asigur cele necesare traiului: mancare , haine ... (vezi toată discuția)