avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inlocuirea caloriferelor la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inlocuirea caloriferelor la bloc

Care sunt obligatiile proprietarului ? Care sunt obligatiile asociatiei de proprietari ? Care este rolul furnizorului de agent termic ?
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 19:24, 25 Mai 2018
"Vad" de de putin timp postati intrebari/raspunsuri pe forum.
Cine a hotarat inlocuirea caloriferelor la bloc?
In ce situatie va aflati? Sunteti bransat la CET sau nu?

Chiar trebuie sa va tragem de limba ca sa aflam si noi cine./cum/cand a hotarat schimbarea caloriferelor?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Rolul furnizorului de agent termic se termină după contorul de branșament .
Asociația de proprietari are in administrare coloanele principale de apă rece ,caldă , canalizare , agent termic . Ce trece de coloanele principale sunt in administrarea proprietarului .
Mai multe detalii găsiți in Legea 230/2007 cu privire la conducerea și adm . asociației de proprietari .
Furnizorul de agent termic nu are implicare in hotararea adunarii generale a proprietarilor pentru inlocuire calorifere
Daca hotararea inlocuirii caloriferelor apartine adunarii generale,conform dispozitii in vigoare acestea sunt obligatorii pentru toti proprietarii
~ Conținut șters la cerere ~
Lasati initiatorul topicului sa "vorbeasca". Ne vom lamuri si noi si atunci putem discuta.

Alte discuții în legătură

Suprafata echivalenta termic a corpurilor de incalzit rabuzu rabuzu buna seara. va rog respectuos sa ma sprijiniti cu un raspuns. in aceasta saptamana presedintele de asociatie si un inginer se prezinta pe la apartamente si ... (vezi toată discuția)
Determinare set si calculare set pentru apartamente fara repartitoare cristinasta cristinasta BUNA SEARA AM SI EU O PROBLEMA: AM INTELES CA DETERMINAREA SET PENTRU APARTAMENTELE FARA REPARTITOARE ESTE OBLIGATORIE CONFORM UNUI ORDIN NUSTIUCARE. OK. IN ... (vezi toată discuția)
Calcul calorifere in plus mannyx1 mannyx1 Buna seara. Sunt presedintele unui bloc din Bucuresti si ma confrunt cu urmatoarea situatie: un propritar si-a montat in apartament doua calorifere (bucatarie ... (vezi toată discuția)