avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ancheta
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ancheta

In cazul in care s-a produs un viol in scoala si ancheta nu a început din cauza unui politist care a deformat adevărul...sunt 50 de zile de cand nimeni nu ne-a audiat.Noi sunam si incercam să ne interesam,iar polițistul care are dosarul de o luna unde trebuie sa vina sa ne audieze?In localitatea in care sa produs sau la judet?Pot fi relatii si interese?Eu cred că da,pentru ca stiu ca sunt multi complici.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:06, 25 Mai 2018
Puteti notifica inspectorul sef al IJP in scris cu nr. de inregistrare/ data si solicita sa va comunice in scris stadiul cercetarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spargere casa laur81 laur81 Buna ziua Acum 2 saptamani unui prieten i s-a spart casa de vacanta si i s-au furat bunuri in valoare de 2000lei. De atunci politistii inca nu stiu cine-s ... (vezi toată discuția)
Copiere dosar penal ! ContSters327384 ContSters327384 As dori sa aflu ce s-a intamplat cu un dosar de al meu , tot trimit cereri catre politie si parchet si nu primesc decat ca plangerea a fost inregistrata la ... (vezi toată discuția)
Dosar penal+politist si procuror care ma plimba cu zaharelul bogdanl bogdanl Am un dosar penal in care sunt inculpat. S a facut cercetarea de catre politie, am prezentat toate dovezile, au fost ascultati toti martorii iar politistul ... (vezi toată discuția)