Sunt in CCC1 am avut contractul de munca pe perioada determinata, perioada a expirat, nu am contract in prezent, daca nasc al 2 lea copil pana la expirarea CCC1 beneficiez de indemnizatie (?) si daca da se calculeaza 80% din indemnizatia pe care o am in prezent.
Deoarece cel de-al doilea copil se va naste inainte de a se termina CCC1 , atunci se va intra din CCC1 in CCC2 incepand cu data terminarii CCC1.
Pentru perioada de suprapunere se va primi in plus (pe langa indemnizatia pentru CCC1) o suma egala cu 2,5 valoarea indicatorului social de referință,(1250 lei).
Pentru CCC2 se va primi o indemnizație, în cuantumul prevăzut de ordonanța de urgență.
Va multumesc frumos pentru timpul acordat si raspuns. Cele mai sus mentionate sunt valabile chiar daca nu mai am contract de munca, adica nu este suspendat ci s-a incheiat (acesta fiind pe o perioada determinata) (?).
Acordarea indemnizatiei pentru CCC nu este conditionata de existenta unui raport de munca activ/suspendat. Prin urmare, incetarea c.i.m. in timpul CCC/anterior datei intrarii in CCC nu influenteaza dreptul la indemnizatia CCC.
Indemnizația ccc
Dacă fiica mea are băiețel de un an și două luni,iar ea e gravidă în patru luni și jumătate(cu cel de-al doilea)
când poate beneficia de concediul ... (vezi toată discuția)