avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate prezenta la proces
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

prezenta la proces

Va rog frumos a-mi raspunde daca persoana citata poate lipsi de la un proces de mostenire,pentru a lungi termenele procesului.
In general la un proces de impartirea unui teren arabil de 2,5 ha ,la doi mostenitori ce alte acte trebuiesc si cat dureaza procesul. In cazul meu fiind 2 frati nu am putut face un partaj voluntar la notar si eu vreau sa merg in instanta.
Am primit citatie de la notar si se face referire la art 1 112 din codul civil.Ce inseamna acet lucru
Va multumesc !
Ultima modificare: Joi, 24 Mai 2018
malexa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:22, 24 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Va puteti prezenta doar dumneavoastra sau avocatul dumneavoastra in instanta.
Chiar daca nu se prezinta paratul dosarul merge inainte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

(dezmembrare) cum se face iesirea din indiviziune? sorin85 sorin85 Buna ziua, Eu si fratele meu suntem coproprietari pe o bucata de teren,eu as vrea sa imi vand partea dar el nu este de acord sa isi vanda partea,asa ... (vezi toată discuția)
Succesiune notar sau succesiune instanta judecãtorie???? theorhye theorhye Bunicul şi bunica sunt morti. Bunicul avea titlu de proprietate pe 3,5 ha din care 0,5 ha intravilan pe care se afla si casa batraneasca. Au avut 7 copii. ... (vezi toată discuția)
Succesiune Florenta30 Florenta30 Buna ziua, pt efectuarea sucucesiunii tatalui decedat acum 24 ani (mama decedata anterior) bunuri de mostenit sunt numai niste actiuni cf program de ... (vezi toată discuția)