avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... concurs functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

concurs functionar public

Buna seara! Am fost functionar public in perioada 02.05.2007_26.02.2016! in iulie 2011 am absolvit o facultate economica, dar transformarea postului in cu studii superioare s a produs abia in aprilie-mai 2012. In prezent sunt personal civil contractual in cadrul mapn, dar as dori sa particip la concurs pentru un post de functionar public, dar nu stiu daca indeplinesc conditiile pentru referent superior, consilier asistent sau consilier principal. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:14, 24 Mai 2018
Vă incadrati la consilier principal... Pentru superior se cer 9 ani .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs functionar public KARINA1967 KARINA1967 din pacate nu ma incadrez la consilier principal, cel putin asa sustine Legea 188/1999, functionarilor publici, art. 57, sau cel putin asa sustine comisia de ... (vezi toată discuția)
Incadrare fara marire salariala Contavocatnet2 Contavocatnet2 Buna seara, sunt functionar public la o unitate bugetara avand o vechime de 28 de ani. In iulie 2012 am termeniat o facultate din domeniul in care lucrez , am ... (vezi toată discuția)
Promovarea in clasa lorelora lorelora Buna seara. Sunt referent superior intr-o institutie publica, anul acesta am absolvit o facultate cu studii de lunga durata si am promovat examenul de ... (vezi toată discuția)