avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... duplicat certificat de casatorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

duplicat certificat de casatorie

buna ziua. locuiesc in strainatate si vreau sa intentez divortul dar am nevoie de certificatul de casatorie. nici eu si nici ea nu il mai avem. cum pot intra in posesia unui duplicat pentru a putea intenta divortul? multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:41, 24 Mai 2018
Buna seara,
Printr-o procura speciala imputerniciti pe cineva sa vi-l ridice de la primaria la care v-ati casatorit.
Daca divortati in Romania e de preferat sa imputerniciti un avocat care sa va reprezinte, ulterior, in instanta.
Este necesar sa va adresati serviciului specializat din primarie de stare civila care a eliberat certificatul de casatorie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare certificat de nastere carmenchi carmenchi cum pot obtine certificatul de nastere a unei persoane aflata in strainatate. de ce documente am nevoie. vechiul certificat fiind pierdut. (vezi toată discuția)
Certificat de naştere internațional flord flord Bună seara, sunt născut în Timişoara(jud.Timiş), căsătorit (prima data) şi divorțat în Buzău. Recăsătorit în Bucureşti cu domiciliul în sect.3. ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere, duplicat scalin scalin Locuiesc in Canada de mai bine de 12 ani de zile. De curind am descoperit ca nu mai imi gasesc Certificatul de Nastere, eliberat la Constanta. Mai am printre ... (vezi toată discuția)