avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Imprejmuire grădină
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Imprejmuire grădină

Buna.
Am un apartament situat la parterul unui bloc p+2. Împreună cu apartamentul, am cumparat și grădina din lateralul blocului unde am și ieșire directă din living. Ca și în vecinătate pe partea stângă este spațiul verde al blocului, la dreapta 3 locuri de parcare pana la blocul paralel, iar în față este un deal împădurit cu salcami de către constructor. Între deal și grădina mea este ridicat un zid de beton cam de 1 m, pt protecție alunecări teren probabil.
Eu vreau sa-mi împrejmuiesc grădina cu card de lemn, pe stâlpi, fără fundație.
Intrebarea mea, este dacă am nevoie de autorizație de construcție sau alte tipuri de demersuri în acest sens.
Precizez ca terenul aferent este trecut în contractul apartamentului ca și cotă parte și plătesc anual impozit pt acel teren.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:14, 25 Mai 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Atentie sporita la inaltimea gardului
De regula autoritatea publica locala prin HCL dispune inaltimea admisa pentru garduri de delimitarea si imprejmuire proprietati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiul verde din jurul blocului danfery danfery buna ziua. de aproximativ 15 anu ma ocup de ingrijirea spatiului verde din spatele blocului unde locuiesc, eu locuid la parter. acu ceva timp, in urma unor ... (vezi toată discuția)
Gard delimitare vecin Cristianhurezan Cristianhurezan Buna seara, va rog frumos sa-mi raspundeti,daca se poate la urmatoarea problema: am cumparat,un apartament ,intr-o casa familiala,la parter;detinem in ... (vezi toată discuția)
Sunt legale două autorizații de construire împrejmuire, una pe limita de hotar și alta la 12 cm, pe terenul vecinului? Mircea Razvan Mircea Razvan M-am judecat cu un vecin pana acum trei ani pentru tulburare de posesie, construire fara autorizare de cotete si gard de beton si zidarie pe terenul meu. Am ... (vezi toată discuția)