avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Revizuire contract antretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Revizuire contract antretinere

Tatal meu a facut unui prieten contract de antretinere cu uzufruct..la notar a declarat ca nu are copi....dupa o perioada de timp a depus dosar de reziliere contractului di motive ca nu a fost antretinut....an prima instanta a castigat cel care la antretinut...tatal meu na mai putut face recurs deoarece era foarte bolnav si nu sa putut deplasa pe picioare si ancepuse sa cam delireze dupa care a decedat si termenul la recurs a expirat....iar acest individ care ia ramas casa nu a avut grija de iel...ieu acum ca copilul lui pot face ceva sa redeschid acest dosar...precizez ca am 7 martori precum miau zis ca tatal meu nu a fost antretinut corespunzator si nu a avut grija de iel acest individ care la anselat sai lase casa ca are grija de iel....nici la spital cand a fost operat de cancer nu la vizitat....va rog foarte mult si va multumesc pentru antelegere.....datimi un sfat ce pot face pentru ami lua dreptul meu la casa de la acest individ...va multumesc..
Nu aveti ce sa faceti,actiunea putea sa fie formulata de beneficiarul obligatiei de intretinere in speta tatal dvs.Astfel cum precizati a avut loc un proces pierdut de tatal dvs ,hotararea respectiva fiind definitiva.
Domnu avocat la notar sa declarat ca nu are copil..ieu sant copilul lui si de ce sa declarat ca nu are copi
Mergeti cu actele la un avocat pt studierea contractului si a situatiei de fapt si poate gasiti vreo solutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract întreținere cu uzufruct Pinkmead Pinkmead Parinti mei fiind an viata au facut uni prieten de familie un contract de vanzare cumparare cu antretineresi fruct viager...mama mea a murit si a ramas ... (vezi toată discuția)
Declaratie publica ContSters344032 ContSters344032 va slut am va rog sa-mi dati un sfat acum 8 luni de zile mieam vandut casa actele sa facut la o notara dintro comuna an ziua cand nea facut vanzare cunparare ... (vezi toată discuția)
Comunicare adresa- formulare intampinare lacramioaramihaela lacramioaramihaela buna seara puteti sa ma ajutati si pe mine nu stiu ce sa fac am un baiat de 12 ani si se afla la fostul concubin de 7 ani iar acum 5 zile mam trezit acasa cu o ... (vezi toată discuția)