avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1947 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Concediu medical
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Concediu medical

Buna ziua. Lucrez ca si cadru didactic suplinitor de 3 ani si in paralel de 5 luni la o policlinica privita de RMN si CT. Dupa foarte mult timp am reusit sa raman insarcinata. Stiu ca trebuie sa anunt la locul de munca si m ar interesa daca imi pot lua concediu medical deoarece am o sarcina grea iar in mediul in care lucrez exista riscul de radiatii. In ceea ce priveste concediul de maternitate, cand se va calcula, se tine cont atat de salariul din invatamant cat si de cel de la privat? Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 25 Mai 2018
Ionela Gabriela, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:00, 25 Mai 2018
Daca aveti o sarcina grea, medicul de familie sau medicul ginecolog va poate da concediu de risc maternal. Acest concediu se avizeaza de catre medicul specialist de medicina muncii cu care firma are incheiat contract de prestari servicii medicale.
Gasiti informatii suplimentare aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul maternal ARIAN09 ARIAN09 Buna ziua sunt insarcinata in 27 saptamani .as dori sa intru cu 84 de zile in concediul pt sarcina , maternal ,pt ca mediul in care lucrez nu e prielnic .As ... (vezi toată discuția)
Risc maternal. Constantin Ionela Constantin Ionela Am 31 de ani sunt insarcinata in 5 luni am fost la doct ginecologa si mia scris sa merg la medicina munci sa imi dea riscul maternal lucrez la birou 8,10 ore ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal Catalina Turneanu Catalina Turneanu Buna ziua, Va rog frumos sa-mi raspundeti la o intrebare. Sunt in CCC pana pe data de 8 iunie 2018. Dupa aceasta perioada doresc sa intru in concediu de risc ... (vezi toată discuția)