avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Stergere poprire inactiva
Discuție deschisă în Executare silită

Stergere poprire inactiva

Buna ziua,
In 2011 am fost executat silit pentru un debit la banca, avand calitatea de garant. Dupa negocierea cu banca si plata, Bej a trimis o adresa de desfiintare poprire. Doar ca poprirea ju a fost stereasa din registru. In urma cu 2 luni, o banca mi.a refuzat cererea de credit invocand ca exista acesta poprire inchisa (din 2011). Cui si in ce temei ma pot adresa pentru a fi stersa acea poprire din bazele de date (cum se intampla la Biroul de credit, spre exemplu). Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Bianca Bella baci , utilizator 22:18, 24 Aprilie 2024
Aceeași situație, exista un răspuns ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita garant ipotecar rads rads Buna Seara, am si eu o intrebare in privinta unei executari silite in care eu am calitatea doar de garant ipotecar. Speta este in felul urmator: fratele meu ... (vezi toată discuția)
Se mai poate cere executarea silita sau s-a prescris? narcisa_salbatica narcisa_salbatica Un credit contractat in 2008, achitat la zi pana in octombrie 2009 (ultima rata achitata)... pe parcursul acestei perioade, 2 somatii de plata, identice (doar ... (vezi toată discuția)
Exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a creditorului actual GEO GEO GEO GEO GEO GEO Buna ziua, In noiembrie 2017,firma de recuperari creante Secapital SaRL a solicitat la BEJ o executare silita,s-a incuviintat la Judecatorie executarea pe ... (vezi toată discuția)