avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal pentru numere rosii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal pentru numere rosii

Buna ziua daca am fost trimis in judecata pentru conducere fara permis si cu numere rosii consecintele care pot fi si daca ma pot apara multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:48, 25 Mai 2018
Riscati sa fiti condamnat pentru cele 2 infractiuni aflate in concurs. Aveti dreptul la aparare.
Încercați să vă angajați avocat ca sa nu riscati 0 pedeapsă cu detenție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repetarea in decurs de 11 luni a unei fapte penale cristinei cristinei buna ziua domilor am o intrebare care ma framanta sper sa aveti timp si pentru mine pentru ca sunt disperat in urma cu 9-10 luni am fost prins circuland cu ... (vezi toată discuția)
Am condus masina fara permis catalin bratianu catalin bratianu acuma 2 luni de zile am fost prins la volanul masini mele fara permis de conducere,fapt pt care mi s-a intocmit un dosar penal care se afla inca pe rol la ... (vezi toată discuția)
Care sunt șansele să primesc amendă, nu pedeapsa cu închisoarea pentru conducere fără permis dacă este prima abatere? ContSters506599 ContSters506599 Care sunt sansele sa primesc amenda si nu pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 5 ani pentru conducere fara permis in cazul in care este prima abatere. Deasemeni ... (vezi toată discuția)