avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pronuntare in dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pronuntare in dosar penal

Instanta de fond a amanat a 3-a oara pronuntarea , de fiecare data cu cate 15 zile . Tinand cont de prevederile ............... „Art. 391 c.proc.pen.
Soluţionarea cauzei
(1) Deliberarea şi pronunţarea hotărârii se fac în ziua în care au avut loc dezbaterile sau la o dată ulterioară, dar nu mai târziu de 15 zile de la închiderea dezbaterilor.
(2) În situaţii excepţionale, când, raportat la complexitatea cauzei, deliberarea şi pronunţarea nu pot avea loc în termenul prevăzut la alin. (1), instanţa poate amâna pronunţarea o singură dată pentru cel mult 15 zile.
(3) Preşedintele completului informează părţile prezente asupra datei la care se va pronunţa hotărârea.”
……… dupa parerea dv. Instant a procedat correct ? Sau exista si alte acte procedural in acest sens ?
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dv.
Aveti rabdare, o sa se pronunte, oricum nu aveti ce sa faceti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De cate ori poate fi amanata pronuntarea ? ContSters434007 ContSters434007 De câte ori poate fi amânată pronunțarea unei sentințe judecătorești? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta alcoolului- amanare pronuntare iulian88 iulian88 am si eu o intrebare,pe data de 22.05.14 am fost judecat prima oara,de atunci mi sa amancat sendinta pe data de 03.06,in data de 03.06 sa amanat pronuntarea pe ... (vezi toată discuția)
Amânarea pronuntarii intr.un proces penal MihaiVasyPaula MihaiVasyPaula Buna ziua!pe 3 decembrie am rămas în pronunțare la un proces,fiind stabilită data pronuntarii pe 18 decembrie, sa amânat din nou pe 3 ianuarie am asteptat ... (vezi toată discuția)