avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Pot deschide un SRL in România dacă locuiesc in ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Pot deschide un SRL in România dacă locuiesc in străinătate?

Pot deschide o firma pe numele meu, ca asociat unic, in România, dar locuiesc in Germania?
Cel mai recent răspuns: LuciaP91 , utilizator 19:33, 25 Mai 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Desigur, doar că recomandabil este ca administratorul să fie din țară, pentru a obține profit.
Ce obiect de activitate va avea?

LuciaP91 a scris:

Pot deschide o firma pe numele meu, ca asociat unic, in România, dar locuiesc in Germania?

Vanzare mobila second-hand

Consultanta Juridica a scris:

Ce obiect de activitate va avea?

LuciaP91 a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma Voxaledana Voxaledana Buna ziua! Am o firma la care activitatea principala(pe certificatul de inmatriculare) este comert cu ridicata al pieselor si accesoriilor pentru ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl - societate nou infiintata + activitate Grigorescu Nelutu Grigorescu Nelutu Buna, Ma intereseaza pentru a deschide un magazin cu haine si incaltaminte second hand dar si noi; ce imi recomandati? SRL vreau din start... sa-l fac ... (vezi toată discuția)
Reactivare societate inactiva gps gps buna ziua! o societate infiintata in 03.2014 cu doi asociati, dintre care administratorul, de nationalitate germana, este declarata inactiva la finante, ... (vezi toată discuția)