avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Autoaccidentare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Autoaccidentare

Buna ziua!In urma cu 2 săptămâni am avut o accidentare!Afara ploua,viteza a fost de 60km/k,mi a ieșit un câine in fata am tras stânga de volan și mi a derapat mașina,lovindu ma de un cap de pod!!Nu au fost victime și nici alta mașina implicată!In urma accidentului am fost la spital,deoarece ma durea foarte rău genunchiul,cei de acolo au chemat poliția,iar acum permisul meu se afla la dosar eu circulând cu o dovada pe care o prelungesc in fiecare luna!As vrea sa știu,va rog dacă o sa am dosar penal,dacă o sa am probleme cu cazierul !Orice amănunt ma poate ajuta !Va mulțumesc frumos !

Alte discuții în legătură

Accident rutier-vatamare corporala grava nutu83 nutu83 Buna dimineata, Sunt un tanar de 23 de ani care in urma cu un an , mai exact in august 2007, ma deplasam spre casa impreuna cu prietena mea(aflandu ma la ... (vezi toată discuția)
Accident rutier slake slake mergeam pe drum national cu viteza de 90 km/h rezultat din expertiza,avand in fata un cielo care mergea cam cu acceasi viteza,distanta dintre noi era de aprox ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - stabilire vinovatie Maria.g Maria.g Buna seara. In data de 22.03.2016 am fost implicat intr-un accident auto. Circuland regulamentar am ajuns in spatele unei masini care mi-a semnalizat dreapta ... (vezi toată discuția)