avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu invatamant

Buna ziua! Am o nelamurire si va rog sa ma ajutati sa mi-o clarific. Incepand cu 1 septembrie 2017 am facut 14 ani vechime in invatamant si in consecinta urma sa trec la o alta treapta de salarizare. De la scoala mi s-a spus ca raman cu acelasi salariu pana la 1 sept. 2018 cand fac 15 ani vechime dupa noua lege. Zilele acestea am citit ca salariul ramanea acelasi pana la 1 ianuarie 2018. Trebuia sa trec la noua treapta din 1 ianuarie ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:25, 26 Mai 2018
La noua treapta, treceti la 01.09.2018.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transa de vechime in invatamant salarizata salarizata Ar trebui sa trec la o noua transa cand implinesc 14 ani sau 15 ani de vechime in invatamant? (vezi toată discuția)
Grad vechime munca 2018 sandra_cj sandra_cj Buna ziua, Lucrez intr-o institutie publica cu finantare din venituri proprii. Salarizarea insa nu a fost trecuta pe legea 153/2017, ci, deocamdata se supune ... (vezi toată discuția)
Vechime cadru didactic danabalauta danabalauta Sunt angajata ca profesor incepand cu 01.09.1992, fara intreruperi. Trebuie sa trec la treapta de vechime de 25%. Intrebarea mea este: cand se implinesc 20 de ... (vezi toată discuția)