avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Documente si acte
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Documente si acte

Buna ziua
Ce documente sunt obligatorii, pentru a fi afisate sau la indemana organelor de control, intr-un cabinet stomatologic?
Va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Mai 2018
Nicoleta Ungureanu8, utilizator

Alte discuții în legătură

Autorizatie politie pentru sistem supraveghere cabinet stomatologic. Raducu- Raducu- Buna ziua, A fost instalat intr-un cabinet stomatologic un sistem de supraveghere, atat in cabinet cat si in jurul casei. Camerele din exterior implicit ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii medic stomatolog Stardent Stardent Buna ziua,am si eu cateva nelamuriri si doresc sa ma ajutati cu ceva informatii.Eu sunt medic stomatolog,mi am seschis firma ,iar acum doresc sa lucrez intr un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in blocul nostru s-a deschis un cabinet stomatologic. ... contmihaela@gmail.com contmihaela@gmail.com Buna ziua, In blocul nostru s-a deschis un cabinet stomatologic. Asociatia de propritari are dreptul sa-i ceara o suma lunara in plus fata de intretinere? ... (vezi toată discuția)