avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CRESA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CRESA

Buna ziua, revin la amabilitatea d-voastra si va cer un nou set de informatii referitoare la conditiile infiintarii si functionarii unei crese pt copii 0-4 ani, in regim privat.
- Se poate infiinta asa ceva si in tara noastra, fara a fi necesar un vagon de avize, avize aproape imposibil de obtinut?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: SFARTZ ANDREEA , utilizator 23:18, 31 Octombrie 2009
Exista o sumedenie de unitati cu acest specific si la noi in tara si in regim privat
Este adevarat ca activitatea acestora se desfasoara in baza dispozitiilor in vigoare cu respectarea si aplicarea stricta a dispozitiilor in domeniu, care sunt foarte stricte
Activitatea poate fi demarata numai dupa obtinerea a ff multe avize de la
comisii ,comitii,comitete si alte structuri ale statului,iar verificarile la respectivele unitati sunt ff dese,mai ales datorita specificului grupei de varsta si a conditiilor speciale care trebuiesc detinute permanent
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Octombrie 2009
ynocentta, utilizator
asadar, ma indrumati catre o comisie anume?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce aprobari/avize am nevoie pentru deschiderea unei crese? Maggie07 Maggie07 Buna ziua, Planuiesc sa deschid o cresa in Romania, de mici dimensiuni (la inceput), si as dori sa stiu care sunt aprobarile de care am nevoie, dat fiind ... (vezi toată discuția)
Infiintare scoala primara particulara tantzimarinescu tantzimarinescu buna ziua, as dori sa aflu care sunt pasii de urmat, in vederea infiintarii si functionarii unei institutii de invatamant primar cu capital privat,folosind ... (vezi toată discuția)
Contractul de munca! soso27 soso27 vreau sa intrerup contractul de munca cu armata,nu stiu cum pot desi f multra lume spune ca se poate face conducerea unitatii unde sunt incadrat neaga acest ... (vezi toată discuția)