avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Auto firma RCA persoana fizica
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Auto firma RCA persoana fizica

Buna ziua!

Am achiziționat o mașina pe firma unei rude (motive personale) urmând ca aceasta sa fie folosită exclusiv de mine
Pot încheia RCA pe numele meu?
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 06:53, 27 Mai 2018
NU, polita RCA se incheie pe numele proprietarului din talon
Ultima modificare: Duminică, 27 Mai 2018
Olga Tanasa, Consultant asigurari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat pe numele meu o masina dupa casatorie. sotul m-a ... codruttta codruttta Am cumparat pe numele meu o masina dupa casatorie. Sotul m-a parasit si a luat si masina si talonul. Eu fiind proprietara auto, mie imi vin amenzile de ... (vezi toată discuția)
Reinnoire rca gssgicuta gssgicuta Am o masina care este pe firma in talon, a fost vanduta la o persoana fizica, are contract de vanzare-cumparare intre el si firma. Asigurarea a fost pe numele ... (vezi toată discuția)
Masina neradiata - rca, amenzi pasalegaviorela pasalegaviorela fiul meu a cumparat cu VANZARE-CUMPARARE o masina dar nu a radiat-o de pe numele proprietarului care se gaseste in cartea de identitate a masini pentru a evita ... (vezi toată discuția)