avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... as dori niste informatii cu schimbarea permisului auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

as dori niste informatii cu schimbarea permisului auto

Buna seara am avut permis romanesc si lam schimbat in permis uk..acum vreau sa ma intorc in tara.ce acte imi trebuie pentru schimbarea permisului de UK.inapoi in permis Romanesc?

Alte discuții în legătură

Schimbare permis auto din uk in ro FlavVius FlavVius Salutari, Am dobandit permisul auto in Romania si am plecat in UK si acolo l-am schimbat cu cel UK. M-am intors in tara si vreau sa il schimb inapoi in RO, ... (vezi toată discuția)
Schimbarea permisului de uk in cel romanesc !!! smkutz smkutz Imi poate spune careva daca ma intorc inapoi in Romania si vreau sa dau la schimbat permisul de UK in cel romanesc trebuie sa sustin anumite teste ? Initial ... (vezi toată discuția)
Mi -a anulat permisul Ionut golodin Ionut golodin Buna ziua, ma numesc Golodin ionut si m-am mutat in anglia acum 3 ani dupa ce mi-am luat permisul de conducere in romania, avand domiciliu in anglia a trebuit ... (vezi toată discuția)