am infiintat o firma pe care am intentionat sa desfasor o activitate de comert cu ridicata produse lactate . AM cumparat de la o firma produse care nu le-am vandut pentru ca nu am gasit clienti si pe care in mare parte le-am donat . Sunt obligat de lege sa prezint un bilant la ANAF si alte declaratii pentru acest fapt ? Nu este suficient declaratia de inactivitate ?
Merci.
Da, veti depune la finante bilant anual. Veti inregistra in contabilitate achizitia marfii conform facturilor si apoi descarcarea din gestiune, Si cred ca mai aveti si alte cheltuieli. Nu trebuie neaparat si venituri.
Vanzare directa
M3gara
Buna ziua,
Mi-am deschis o firma cu caen - Comert cu ridicata al materialului lemnos si a materialelor de constructie si echipamentelor sanitare prin care ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.