avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1582 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabilitate firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabilitate firma

Buna ziua

am infiintat o firma pe care am intentionat sa desfasor o activitate de comert cu ridicata produse lactate . AM cumparat de la o firma produse care nu le-am vandut pentru ca nu am gasit clienti si pe care in mare parte le-am donat . Sunt obligat de lege sa prezint un bilant la ANAF si alte declaratii pentru acest fapt ? Nu este suficient declaratia de inactivitate ?
Merci.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:31, 27 Mai 2018
Da, veti depune la finante bilant anual. Veti inregistra in contabilitate achizitia marfii conform facturilor si apoi descarcarea din gestiune, Si cred ca mai aveti si alte cheltuieli. Nu trebuie neaparat si venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Descarcare gestiune anairam_unid anairam_unid Buna ziua, Am o firma care are comert cu amanuntul insa a vandut doar cu factura ,firma este neplatitoare de tva.Intrebarea mea este cum se descarca ... (vezi toată discuția)
Marfuri fara factura rosossrl rosossrl Buna ziua! Am o intrebare. Am cumparat un spactiu cu acte in regula, unde a functiona un magazin, proprietarul a vandut tot, inclusiv marfa/produsele pe ... (vezi toată discuția)
Vanzare directa M3gara M3gara Buna ziua, Mi-am deschis o firma cu caen - Comert cu ridicata al materialului lemnos si a materialelor de constructie si echipamentelor sanitare prin care ... (vezi toată discuția)