avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dubla fractură la maxilar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dubla fractură la maxilar

Am fost la un club dintr-o comună apropiată din constanța și am fost agresat de patron cu un pumni si cu picioarele am fost a doua zi la urgenta si ma gasit cu dublă fractură la maxilaru mai pis doctori aparatul in gura 30 de zile plus două zile de spitalizare
Ati precizat consecintele agresiunii
Dar nu ati precizat succesiunea de eveneimente care a generat si favorizat actiunea impotriva dv
Daca apreciati util si necesar formulati plangere impotriva aceluia care sustineti ca a desfasurat agresiune impotriva dv
Pentru dovedirea prejudiciului fizic solicitati certificat medico legal
Plangere penala la politie,certificat medico - legal ,Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost agresat de mai mulți indivizi. Popeacu2797 Popeacu2797 Va salut. Am fost agresat de mai mulți indivizi , în incinta unui bar , printre indivizi numărându-se și patronul barului. Motivul a fost acela că am ... (vezi toată discuția)
Agresiune si lovituri grave pink425 pink425 am si eu o problema !! ... in luna aprilie a anului trecut am fost agresat de 3 persoane in stare de ebrietate ,am primit 3 lovituri cu o bata spate(pe ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala s1924 s1924 Buna seara. In urma cu o zi am fost victima unei agresiuni care s-a soldat cu fractura de piramida nazala + un ochi umflat si o vanataie pe piciorul drept cu 2 ... (vezi toată discuția)