avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Auto

Am cumparat un autoturism opel corsa c pe 30 ianuarie2018 cu un contract de vinzare cumparare de la un samsar care la rindul lui a luat o tot de la un samsar ,titularul am luat legatura cu el si mia spus ca a scos un cf si ca a radiato de la primarie eu ce pot sa fac sa obtin acest certificat fiscal samsarul ma taraganat atitea luni de zile,se poate sa merg la titular sa fac un nou contract de vinzare cumparare si sa mi scoata de la primarie un cf chiar daca a fost radiata de la primarie de unde apartine titularul
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:18, 27 Mai 2018
Singurul care poate sa va prezinte certificat fiscal este persoana care detine calitatea de proprietar asupra vehiculului si care a parcurs procedura de notare pe rol fiscal auto
In situatia cu care va confruntati nu puteti obtine certificat fiscal
Nici dv la randul dv nu puteti sa incheiati contract de vanzare cumparare deoarece nici dv nu detineti calitatea de proprietar nu puteti prezenta certificat fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturisme Ionut42 Ionut42 In ianuarie pe 30.01.2018 am cumparat un autoturism de la un samsar care si el la rinduk lui la luat tot de la un samsar care primul samsar a facut un schimb ... (vezi toată discuția)
Eliberare certificat fiscal înmatriculare mașină CGeorgi CGeorgi Am o mică problema . Am achizițonat un Opel Corsa și a rămas sa îmi trimită proprietarul fiscalul ,lucru care bineînțeles nu s-a mai întâmplat . ... (vezi toată discuția)