avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Autoturisme
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Autoturisme

In ianuarie pe 30.01.2018 am cumparat un autoturism de la un samsar care si el la rinduk lui la luat tot de la un samsar care primul samsar a facut un schimb cu titularul masinii cate am cumparato eu fara fiscal lam intrebat pe titular de certificatul fiscal el mia spus ca atunci cind a dato la schimb a dat un certificat fiscal si ca a radiato de la primaria locala ce pot sa fac eu sa obtin acest certificat fiscal
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:15, 4 Iunie 2018
Nu mai puteti obtine certificat fiscal deoarece proprietarul dupa instrainare vehicul a radiat de pe rol fiscal,iar ulteriorii detinatori nu au notat pe rol fiscal vehiculul
Analizati oportunitatea solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto Ionut42 Ionut42 Am cumparat un autoturism opel corsa c pe 30 ianuarie2018 cu un contract de vinzare cumparare de la un samsar care la rindul lui a luat o tot de la un samsar ... (vezi toată discuția)
Am o mașină Marcu Cosmin Marcu Cosmin Am o mașină Opel Astra f și nu am fiscal la ea am loato de la un prieten si nu mi-a spus de unde a loato din greșeală m-am întâlnit cu proprietarul ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa rezolv problema actelor autoturismului? cristi_71 cristi_71 Am cumparat o masina acum 3 ani si nu am trecuto pe numele la politie si nici nu am inregistrato la circa financiara,deoarece masina era defecta tehnic si nu ... (vezi toată discuția)