avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Stergere din biroul de credite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Stergere din biroul de credite

Ce pot sa fac sa sterg raportarea unei datorii prescrise de catre un ifn, dar care figureaza in continuare in biroul de credite si e raportata lunar. Este prescrisa de peste 2 ani si ei nu au facut nici un demers fata de mine
Ultima modificare: Duminică, 27 Mai 2018
badescucristi52@gmail.com, utilizator

Alte discuții în legătură

Stergere din biroul de credite badescucristi52@gmail.com badescucristi52@gmail.com Ce pot sa fac sa sterg istoricul negativ din biroul de credite de catre un ifn. Acesta raporteaza lunar datoria, dar aceasta este prescrisa de 2-3 ani, iar ei ... (vezi toată discuția)
Biroul de credit[cum pot fi scos din biroul de credit] jondoe1 jondoe1 Buna ziua, Am cumparat un produs si cu aceasta ocazie mi sa oferit si un card de credit pentru cumparaturi pe care l-am folosit retragand bani de pe el.Am ... (vezi toată discuția)
Executare silita lumifatu lumifatu Buna dimineata Din 2007, de cand am facut ultima plata catre un IFN, primesc tot felul de notificari din partea acestui IFN sau a unor firme de recuperare. ... (vezi toată discuția)