avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Stergere din biroul de credite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Stergere din biroul de credite

Ce pot sa fac sa sterg istoricul negativ din biroul de credite de catre un ifn. Acesta raporteaza lunar datoria, dar aceasta este prescrisa de 2-3 ani, iar ei nu au facut nici un demers pentru a o recupera. Cel putin eu nu am cunostinta
Cel mai recent răspuns: CaraD , utilizator 16:39, 28 Mai 2018
Inregistrarile la biroul de credit se pastreaza timp de 4 ani de la inregistrare. Orice procedura de stergere mai devreme de 4 ani este posibila doar cu conditia ca inregistrarea sa fie in vreun mod eronata si se poate cere doar de catre banca / institutia financiara care a facut acea inscriere sau in urma unei hotarari a instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergere birou de credit emiliaa74 emiliaa74 Poti sa fi sters din biroul de credit in urma unei sume de bani? sunt firme care fac asta?Sau e doar o teapa? (vezi toată discuția)
Restante achitate, cum actualizez datele la biroul de credit? tusu tusu Buna ziua, am avut trei restante la banci, drept pentru care am fost inregistrat in Biroul de Credit. intre timp, le-am achitat, doua unor societati de ... (vezi toată discuția)
Inf-u paci! emanuelbena emanuelbena Acum 3 ani de zile am facut un imprut la un INF , Icredit mai pe scurt , am avut o intarziere de plata de 67 de zile deci cu 30 de zile mai mult decat prevedea ... (vezi toată discuția)