avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... stergere birou de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

stergere birou de credit

Poti sa fi sters din biroul de credit in urma unei sume de bani? sunt firme care fac asta?Sau e doar o teapa?
Cel mai recent răspuns: CaraD , utilizator 19:16, 26 Mai 2018
Inregistrarile la biroul de credit se pastreaza timp de 4 ani de la inregistrare. Orice procedura de stergere mai devreme de 4 ani este posibila doar cu conditia ca inregistrarea sa fie in vreun mod eronata si se poate cere doar de catre banca / institutia financiara care a facut acea inscriere sau in urma unei hotarari a instantei.
Alte variante sunt exact ce spuneti dvs, tepe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergere din biroul de credite badescucristi52@gmail.com badescucristi52@gmail.com Ce pot sa fac sa sterg istoricul negativ din biroul de credite de catre un ifn. Acesta raporteaza lunar datoria, dar aceasta este prescrisa de 2-3 ani, iar ei ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa fiu sters din biroul de credir? Sendrilaru Mihaela Sendrilaru Mihaela Am un credit la provident. Din cauza unor probleme in familie am intarziat cateva luni si figurez ca rau platnic. Doresc sa imi fac o refinanatare la banca ... (vezi toată discuția)
Stergerea din biroul de credit! onuzza2005@yahoo.com onuzza2005@yahoo.com Buna ziua! Am problema cu o societate financiar nebancara, care din cauza unor restante ce nu au fost facute din rea credinta, dar care pana la urma au fost ... (vezi toată discuția)