avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum imi pot recupera banii?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum imi pot recupera banii?

am fost executat silit pe motiv ca as fi ocupat ilegal o portiune din curtea vecinului meu. in urma masuratorilor facute la executare s-a constatat ca no ocupam portiunea de teren invocata de reclamant si ca el imi ocupa mie asa cum am sustinut si in timpul procesului .intrebarea mea este cum imi pot recupera banii dati expertului ,si chiria pe acel teren?multumesc.
Cel mai recent răspuns: radu48 , utilizator 11:53, 28 Mai 2018
Buna seara,
va trebui sa introduceti o cerere in instanta si sa solutionati reparatia.
cum pot face asta? adica cum sa intitulezactiunea?ms.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita-contestatie marymary marymary Problema pe scurt: -am facut activitati de nivelare in curte -am deranjat pe vecin-a ajuns printr-o manevra a buldoexcavatorului, niste pamint pe terasa ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva si autorizatie de demolare imposibil de pus in practica vasile1305 vasile1305 Buna seara doresc lamuriri asupra unor aspecte privind sentinta definitiva si autorizatia de demolare.Timp de 8 ani am fost reclamant intr-un dosar de ... (vezi toată discuția)
Pud aprobat ilegal marius12 marius12 Buna Ziua! am si eu o problema cu primaria sec 2 am cumparat o casa pe legia 112 si terenu e cu chirie #-o un vecin a spart gardul meu si a intrat in curte ... (vezi toată discuția)