avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Urmărire locație după IMEI-ul telefonului făcut ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Urmărire locație după IMEI-ul telefonului făcut cadou. Cum ar trebui prezentată situația dacă ar fi să se meargă la poliție?

Salutare

Ma confrunt cu urmatoarea situatie si as dori sa inteleg cadrul legal.

Am o prietena care isi doreste sa iasa dintr-o relatie cu un tip. In urma cu un an i-a oferit cadou un telefon iPhone. Acum, foloseste dispozitivul pentru a-i urmarii locatia dupa IMEI deoarece cu are acces la contul iCloud.

As dori sa stiu cum ar trebui prezentata situatia daca ar fi sa mearga la politie, ce dovezi ar putea prezenta (tipul ii trimite mesaje si printscreen-uri in care ii dovedeste ca o urmareste).

Multumesc,
Toate cele bune!
Ultima modificare: Miercuri, 30 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator
Pare hartuire, sa depuna plangere si atasat, toate dovezile pe care le are.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe langa sfatul juridic de mai sus, e bine sa dezinstalati GPS-ul telefonului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Parola contului iCloud poate fi schimbata fara probleme iar un update de soft ar trebui sa piarda orice urma...
Depuneti plangere la politie, dar contactati si un servis de telefoane, poate rezolvati mai rapid.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz de incredere, exista vreo sansa sa castig !? evilhao evilhao I-am oferit spre folosinta fostei prietene un telefon marca Apple, am aflat ca m-a inselat, l-am blocat cu icloud si mi-a fost inapoiat. Dupa un timp fosta m-a ... (vezi toată discuția)
Am fost inselat mai pot face ceva ? Anonymous94 Anonymous94 Salut ,acum 5 zile am trimis prin posta romana un iphone 4 si trebuia sa primesc un samsung galaxy s3 dar nu am primit nimic ..mai pe scurt eu am trimis ... (vezi toată discuția)
Am fost inselat pe olx, ce sa fac? ronaldd ronaldd Am pus la vanzare pe olx un Iphone 8plus dar ai ca fac schimb. Am dat mesaje la diferite persoane daca accepta schimb, iar o persoana a raspuns, aceasta avea ... (vezi toată discuția)