avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Nedeclararea autovehiculului dobandit in termen de 30 ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Nedeclararea autovehiculului dobandit in termen de 30 de zile

Daca am uitat sa declar masina la primarie in termen de 30 de zile ce se piate intampla ? Am facut cvc cu stampile fiscal de la fostul proprietar pe data de 11-04-2018 nu am stiut de acest termen de 30 zile!! Ce se poate intampla? Imi trebuie alt cvc cu fiscal de la fostul proprietar?? Programarea la numere o am facuta imediat dupa ce am achizitionat masina !!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:16, 28 Mai 2018
Cei de la impozite si taxe de la primarie o sa va puna sa platiti de cand ar fi trebuit de fapt sa faceti declararea. Mergeti mai bine maine la ei si vedeti daca o sa va accepte acele acte.
Ultima modificare: Luni, 28 Mai 2018
george-neagu, moderator
Este posibil sa fie nevoie de un nou fiscal de la fostul proprietar sau este valabil cel de pe cvc? Nu vreau sa apelez din nou la fostul proprietar!! Multumesc!!
Vanzatorul nu poate sa va mai prezinte certificat fiscal deoarece mai mult ca sigur ca a radiat de pe rolul sau fiscal auto pentru a nu mai fi obligat sa achite obligatii la buget

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina catalinion84 catalinion84 Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema caci nu mai inteleg nimic. Am vandut acum cateva luni un autoturism catre cineva. Am facut ... (vezi toată discuția)
Înmatriculare auto Stanjuanito Stanjuanito Buna , cred ca acesta este un caz mai puțin întâlnit . Am cumpărat o masina din Germania cand a trebuit sa ii scot numere roșii provizori am aflat ca ... (vezi toată discuția)
Cum aflu daca masina e radiata? IdaTuning IdaTuning Buna ziua, incep prin a spune ca duminica imi voi cumpar o masina din oras de la mine, masina este inscrisa pe galati, persoana care a cumparat masina a ... (vezi toată discuția)