Daca am uitat sa declar masina la primarie in termen de 30 de zile ce se piate intampla ? Am facut cvc cu stampile fiscal de la fostul proprietar pe data de 11-04-2018 nu am stiut de acest termen de 30 zile!! Ce se poate intampla? Imi trebuie alt cvc cu fiscal de la fostul proprietar?? Programarea la numere o am facuta imediat dupa ce am achizitionat masina !!
Cei de la impozite si taxe de la primarie o sa va puna sa platiti de cand ar fi trebuit de fapt sa faceti declararea. Mergeti mai bine maine la ei si vedeti daca o sa va accepte acele acte.
Este posibil sa fie nevoie de un nou fiscal de la fostul proprietar sau este valabil cel de pe cvc? Nu vreau sa apelez din nou la fostul proprietar!! Multumesc!!
Vanzatorul nu poate sa va mai prezinte certificat fiscal deoarece mai mult ca sigur ca a radiat de pe rolul sau fiscal auto pentru a nu mai fi obligat sa achite obligatii la buget
Radiere masina
catalinion84
Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema caci nu mai inteleg nimic. Am vandut acum cateva luni un autoturism catre cineva. Am facut ... (vezi toată discuția)