avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Transmisa online declaratia 212
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Transmisa online declaratia 212

Cum se listeaza declaratia 212 ptr a putea fi transmisa online cu semnatura electronica?
Ultima modificare: Luni, 28 Mai 2018
george-neagu, moderator
Declaratia Unica se salveaza ca si fisier .pdf de pe site-ul ANAF ( download) , se completeaza , se valideaza , apoi se semneaza electronic cu stick-ul in locul unde scrie "Semnatura electronica" ( jos) si se incarca pe portalul e-guvernare.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program 392b lulu58 lulu58 Stie cineva daca a aparut anul acesta (2015) programul pentru declaratia 392B (aferent anului 2014). Daca da, unde il pot gasi? (vezi toată discuția)
Declaratie 392b anaf 2014 Benafflek Benafflek Buna seara, am tot incercat sa caut formularul ANAF 392B si am ajuns la link-ul: ... (vezi toată discuția)
Depunerea declaratiei vies 390 la ghiseu mik_zoltan mik_zoltan Subiect: Depunerea declaratiei VIES 390 la ghiseu Am doua intrebari: 1.) Se poate depune declaratia VIES 390 si la ghiseul unei reprezentatnte ANAF intr-un ... (vezi toată discuția)