avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declaratie 392B ANAF 2014
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declaratie 392B ANAF 2014

Buna seara,

am tot incercat sa caut formularul ANAF 392B si am ajuns la link-ul: [ link extern ]
Dupa multe incarcari am realizat ca acesta este formular valabil numai cu semnatura electronica si care probabil se poate depune numai online. Eu as vrea sa-l depun la ghiseu, insa nu reusesc sa gasesc link-ul adecvat pentru formularul acesta, cel in care se regasesc codurile de bare, asa cum era pina anul trecut!

va rog sa ma ajutati cu link-ul corespunzator!

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:55, 15 Februarie 2015
Acest formular se depune si la ghiseu. Se completeaza, se listeaza in doua exemplare, se semneaza iar fisierul se salveaza pe C.D. sau stick si se depune la fisc.
Multumesc pentru raspuns, dar nu mi-ati dat linkul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program 392b lulu58 lulu58 Stie cineva daca a aparut anul acesta (2015) programul pentru declaratia 392B (aferent anului 2014). Daca da, unde il pot gasi? (vezi toată discuția)
Transmisa online declaratia 212 gheniga gheniga Cum se listeaza declaratia 212 ptr a putea fi transmisa online cu semnatura electronica? (vezi toată discuția)
Declaratia 392b Popu Popu Buna, o intrebare pentru cei care au depus deja declaratia 392 (A/B) pentru anul 2014: [b]se depune doar formulatul tiparit? [/b] Intreb asta deoarece anii ... (vezi toată discuția)