avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat de Actionar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat de Actionar

Am gasit printre actele mamei mele recent decedata, doua certificate de actionar la o societate comerciala, care se pare ca a dat faliment acum cativa ani. Langa ele o hartie cu lichidatorul judiciar si numele firmei lui
fara telefon.
Am incercat sa aflu de pe internet telefonul dar nu raspunde la ce am gasit.
Oare mai sunt valabile?. Cum pot afla si ce ma sfatuiti ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:53, 28 Mai 2018
Daca firma a fost declarata falimentara si inchisa nu mai aveti ce face cu acele certificate de actionar. Daca nu, trebuie sa fie trecute in masa succesorala cand dezbateti la notar succesiunea caci altfel ca mostenitor nu veti putea beneficia de drepturile ce vi se confera.
Ultima modificare: Luni, 28 Mai 2018
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiuni la o firma - unde aflu cate anume ? noiklosa noiklosa Buna ziua, Am o ruda care s-a stins recent, si sunt unic mostenitor. Din cate cunosc, decedatul avea un numar important de actiuni la o firma - cunosc ... (vezi toată discuția)
Dupa 6 luni de la decesul mamei, mai am dreptul la succesiune? traista traista buna ziua, anul trecut in luna august 2010, mama mea a decedat, tatal fiind decedat de 14 ani. mai am un frate care a locuit in ultimii 8 ani cu mama , in ... (vezi toată discuția)
Intrebari succesiune noiklosa noiklosa Am o ruda care a decedat (matusa), eu fiind unicul mostenitor. 1. Succesiunea prin notar (nu in instanta) se dezbate obligatoriu in orasul unde isi avea ... (vezi toată discuția)