avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile Certificat imatriculare
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

Certificat imatriculare

C.I. mi-a fost retinut in italia eu fiind rezidenta ce ar trebui sa fac sau cum intru din nou in posesia certificatului de imatriculate ,deoarece nu mi-au dat nici o informatie ce ar trebui sa fac!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 22:39, 28 Mai 2018
Buna seara,

Normal ar trebui sa aveti indicat in procesul verbal motivul, durata si perioada sanctionarii.
Fără carta di circolazione nu puteti circula pe drumurile publice.

Aveti detalii aici:
[ link extern ]
Specificatia privind restituirea este stabilita in procesul verbal de contestatie al litigiului.
Ultima modificare: Luni, 28 Mai 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot afla daca politia mi-a retinut permisul? tartoru2004 tartoru2004 Astazi am fost oprit de un echipaj de politie(siguranta si incredere), domnii nu sau prezentat nu sau legitimat, mi-au spus doar ca am facut un viraj pe ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere romanesc in comunitatea europeana adragan964 adragan964 Buna seara . Sunt rezident in italia de 4 ani si am un permis de conducere romanesc. Zilele trecute am fost oprit de un agent de circulatie langa Torino si ... (vezi toată discuția)
Abuzuri grosolane, marca cnadnr s.a ContSters312241 ContSters312241 Buna ziua, Ma numesc Anca Popescu,am fost victima unei mari nedreptati-ilegalitati ! La data de 19.08.2014 am primit pe adresa mamei mamei mele un proces ... (vezi toată discuția)