avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate accident auto procedura de despagubire
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

accident auto procedura de despagubire

am fost lovit din vina totala a celuilalt,politia a spus ca daca ne intelegem,nu au treaba cu noi,mi-a dat asigurarea,am dus masina la service,apoi au inceput problemele:drumuri la asigurare si servicetimp pierdut,lipsa masinii 2saptamini,masina reparata fara simt de raspundere,ba chiar cu alte defecte,inclusiv lipsa unor obiecte din masina.INTREBAREA ESTE:cum trebuia sa procedez pentru a cere o despagubire pentru timpul si banii pierduti,pentru faptul ca pretul masinii a scazut dupa accident,calitatea reparatiei nemultumitoare,trauma prin care au trecut cei doi copii de 5 si 7 ani din masina.etc.VA MULTUMESC!

Alte discuții în legătură

Problema cu asiguratorul! help! ContSters40598 ContSters40598 Am o problema: Masina mea a fost lovita. M-am dus repede la asiguratorul celui care m-a lovit, s-a facut acel dosar si am fost la un service agreat de catre ... (vezi toată discuția)
Am dus mașina pe platformă, pentru constatare, la asigurătorul șoferului vinovat și am completat niște formulare. nu am primit niciun răspuns, ar trebui să mai fac ceva? Catalin9871 Catalin9871 Buna ziua! Masinea mea a fost accidentata pe 2 iunie, personajul vinovat are asigurare la Euroins. Politia a incheiat PV de constatare si mi-a dat copie dupa ... (vezi toată discuția)
Accident de masina raciudaniel raciudaniel Buna ziua. Ieri am provocat un accident de masina, fara victime. Conducatorul uneia dintre masinile implicate a dorit ca politia sa vina sa faca constatarile. ... (vezi toată discuția)