avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare parte din autoturism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare parte din autoturism

Buna ziua ,
Am un autoturism cumparat jumate jumate cu cineva si vreau sa stiu cum pot sa-mi recuperez partea . Din pacate nu se poate rezolva amiabil , nu ramane decat judecata .
Persoana ameninta ca da foc la masina daca incerc sa o iau sau ca o vinde ( ca are cunostinte si poate scoate fiscalul de la primarie ) .
Ce pot sa fac in aceasta situatie , legal , astfel incat sa pot primi contravaloarea jumatatii , indiferent de ce se intampla? Nu as vrea sa cheltui degeaba daca nu am sanse sa castig ceva !
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:46, 29 Mai 2018
Analizati oportunitatea unei actiuni in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism achizitionat in concubinaj NIMSOCLEINAD NIMSOCLEINAD Buna ziua! Acum un an am achizitionat un autoturism, in timp ce eram intr-o relatie, si din diverse motive, am inmatriculat autoturismul pe numele ... (vezi toată discuția)
Cainii maidanezi mi-au avariat masina! Lacramioara2014 Lacramioara2014 Buna ziua, am si eu o problema si nu stiu exact cum sa o abordez . Am incercat sa apelez la organele competente dar raspunsul se cam lasa asteptat. In ... (vezi toată discuția)
Probleme inmatriculare lupciano lupciano Salutare, In luna iulie 2016 am cumparat de la un intermediar, un autoturism cu nr.valabile de Germania. Intermediarul nu mi-a lasat acele numere, pe motiv ca ... (vezi toată discuția)