avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensia alimentară
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensia alimentară

Buna ziua! Tatăl baietelului meu tocmai ce s-a angajat, el nelucrand in ultimii 10 ani. Fost alcoolic si in prezent fumator innrait. Stiu sigur ca nu se v-a tine de munca, iar atunci vreau sa stiu daca pot trimite pensia alimentara pentru băiețel pe numele socrilor mei, ei fiind cei care au grija de băiețel în mare parte cand copilasul nu este cu mine. Voi putea dovedi intr-un posibil proces ca pensia a fost plătită chiar dacă nu este pe numele lui? Tin sa mentionez ca eu nu locuiesc în țară și trimit pensia prin mandate poștale electronice.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 14:12, 29 Mai 2018
Puteti trimite pensia alimentara acolo unde copilul se afla in ingrijire, adica la bunicii acestuia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, exercitarea autoritatii parintesti Andreea Morosanu Andreea Morosanu Va rog din suflet sa ma ajutati.. Sunt casatorita de 5 ani si am un baietel de aproape 5 anisori! Am decis sa ma despart de sotul meu deoarece este violent ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor adresaramona@yahoo.com adresaramona@yahoo.com buna seara!ma interesaza cum as putea obtine copilasul meu care are 7ani ,in caz ca sotul meu intenteaza divort.am multe temeri ca l-as putea pierde,cum ar ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara D&@g D&@g După divorț copii au fost încredințați tatălui , iar mama obligata sa plătească pensie alimentara. De o luna de zile tatăl s a certat cu părinții ... (vezi toată discuția)