buna seara!ma interesaza cum as putea obtine copilasul meu care are 7ani ,in caz ca sotul meu intenteaza divort.am multe temeri ca l-as putea pierde,cum ar fii:nu sunt salariata si nu am nici-o alta sursa de venit,dar ma ajuta parintii,sunt plecata cu copilul din casa in care locuiam impreuna cu sotul(casa fiind pe numele tatalui meu) cum de altfel si el e plecat la parintii lui(eu locuiesc cu parintii mei).sotul e profesor si plateste pensie alimentara unui copil dintr-o casatorie anterioara,este consumator de bauturi alcoolice si devine violent fizic dar mai ales psihic.dat fiind ca e profesor, desi multi cetateni din localitate stiu ca el consuma alcool frecvent,in caz ca i-as mentiona ca martori din teama sa nu se puna rau cu un cadru didactic,m-ar refuza.multumesc anticipat!
Sunt sanse foarte mici ca minorul sa fie incredintat tatlui intrucit se ia in considerare virata acestuia si mai ales interesul sau de a fi ingrijit de mama, rea;lizarea veniturilor nefiind o conditie esentiala