avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu minor

buna seara!ma interesaza cum as putea obtine copilasul meu care are 7ani ,in caz ca sotul meu intenteaza divort.am multe temeri ca l-as putea pierde,cum ar fii:nu sunt salariata si nu am nici-o alta sursa de venit,dar ma ajuta parintii,sunt plecata cu copilul din casa in care locuiam impreuna cu sotul(casa fiind pe numele tatalui meu) cum de altfel si el e plecat la parintii lui(eu locuiesc cu parintii mei).sotul e profesor si plateste pensie alimentara unui copil dintr-o casatorie anterioara,este consumator de bauturi alcoolice si devine violent fizic dar mai ales psihic.dat fiind ca e profesor, desi multi cetateni din localitate stiu ca el consuma alcool frecvent,in caz ca i-as mentiona ca martori din teama sa nu se puna rau cu un cadru didactic,m-ar refuza.multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:42, 28 Ianuarie 2010
Sunt sanse foarte mici ca minorul sa fie incredintat tatlui intrucit se ia in considerare virata acestuia si mai ales interesul sau de a fi ingrijit de mama, rea;lizarea veniturilor nefiind o conditie esentiala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sot abuziv fizic si psihic, alcoolic, din cadrul politiei stopabuz stopabuz Buna seara! As dori sa stiu ce masuri se pot lua impotriva unui barbat (sot) care detine arme de vanatoare precum si arma din dotare si ameninta membri ... (vezi toată discuția)
Am o întrebare în legătură cu un posibil divorț dintre părinții ... silviaaftene silviaaftene Am o întrebare în legătură cu un posibil divorț dintre părinții mei. Tata e consumator avid de alcool - zilnic de dimineața până seara - iar mama nu ... (vezi toată discuția)
In actualitate,,divortul,, narual narual buna ziua am si eu o problema si as dori tare mult un ajutor din partea dumneavoastra cu privire la un divort. sunt casatorita si am un copil minor,sunt ... (vezi toată discuția)