avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Data iesire la pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Data iesire la pensie

Doresc sa stiu pentru un stagiu de cotizare de 32 ani din care 18 ani in grupa a doua de munca nascut in data de 08.04.1960 Barbat, cind poate depune dosarul de pensie?Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: dumifilote , utilizator 19:59, 29 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Limita de varsta la 61 ani.
Pensie anticipata partiala la 60 de ani.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va puteti pensiona anticipat partial incepand cu data de 08.04.2020.
Va puteti pensiona de drept, cu reducerea varstei standard de pensionare, incepand cu data de 08.04. 2021.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie juli_21 juli_21 buna ziua, Sunt nascut in 06.07.1950.Am vechime in munca 35 ani, din care 19 ani si 9 luni si 13 zile in grupa II.va rog sa imi spuneti cand pot iesi la ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata/limita de varsta? ioana.crisan ioana.crisan Buna ziua! am o intrebare:taica-meu are varsta de 59 ani si 3 luni,nascut in 1951,a lucrat efectiv 32 ani si are 10 luni gr I si 17 ani grupa II. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata Apostoaemihai Apostoaemihai sant nascuta in 23.06.1958.am o vechime in munca de 24 ani,din care 15ani la gr. a doua de munca.Vreau sa stiu cand am dreptul la pensie anticipata? (vezi toată discuția)