avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot întra în posesia bunului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot întra în posesia bunului

Buna ziua problema mea sta in felul urnator:matusa mea vrea sa ne ia la ea acasa si sa o intretinem si doreste sa ne lase casa unde sta are 4 copii si acestia sunt de acord si nu au nici_o pretentie dar acum vine problema matusa nu are casa pe nume casa find pe numele socrilor ei care sunt decedati iar sotul matusi la fel este decedat si nu stim incotro sa o luam de unde sa incepem pentru a putea intra in posesia bunului as dori mai exact o lista cu pasi pe care trebuie sa ii urmam pentru a putea sa intram in posesia bunului. Va mtumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 12:45, 30 Mai 2018
Primul pas este dezbaterea celor 2 succesiuni: a socrilor mătușii și a sotului.
si cine trebuie sa intenteze succesiunea matusa sau copii matusi?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si matusa si copiii. Si toti trebuie sa fie prezenti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire getabalanescu getabalanescu [Buna ziua, va rog frumos daca se poate sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari: in anul 1991 a decedat socrul meu , ramanand in urma lui sotia, sotul meu si ... (vezi toată discuția)
Buna seara! se da urmatoarea situatie! tatal sotului meu (decedat) ... LeoRamona76 LeoRamona76 Buna seara! Se da urmatoarea situatie! Tatal sotului meu (decedat) a lasat mostenire copiilor lui o casa. Socrul meu mai avea o sora care la randul ei avea un ... (vezi toată discuția)
Buna seara, vin cu urmatoarea problema: este vorba despre matusa ... AnaMariaHasa AnaMariaHasa Buna seara, Vin cu urmatoarea problema: Este vorba despre matusa mea:Casa in care sta este pe numele socrului ei si al surorii lui.De curand,sotul matusii ... (vezi toată discuția)