avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Am luat la cunostinta o poprire pe salariu la serviciu pentru un contract de credit din anul 2006 neachitat integral. Am de achitat o suma actualizatala la cursul BNR la data cereri, plus suma de 970,90 lei reprezentand cheltuieli de executare silita suma ce va fi actualizata.Va intreb daca suma de 970,90 lei este reala , cum se stabileste, si daca va fi actualizata la ce suma sa ma astept?
Am fost contactat de banca prin 2008 si de atunci nu am mai fost contactat de nimeni .
Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 29 Mai 2018
addy72, utilizator

Alte discuții în legătură

Se pot aplica penalitati la credit dupa infiintarea popririi? ady68 ady68 Am luat un credit de la Raiffeisen Bank in anul 2008. Din anumite motive nu am mai putut achita creditul. In anul 2014, s-a infiintat poprirea pe salariu pe o ... (vezi toată discuția)
Taxa executorului biaden biaden Buna ziua! As dori sa va intreb daca este posibil ca executorul sa incheie doua procese pentru acelasi contract de credit si practic sa incaseze onorariul de ... (vezi toată discuția)
Executare silita cu hotarare judecatoreasca ionela.branchi ionela.branchi Buna ziua. Sunt executata silit in legatura cu un credit pentru mobila, nu am ajuns sa achit la timp si am ajuns in aceasta situatie. Mi s-a emis ... (vezi toată discuția)