avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Avocat tradator
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Avocat tradator

Buna ziua.......pe scurt......avocata s-a cam saturat de procesul care se desfasoara in alta localitate ( fapt pt. care mi-a cerut onorariu dublu) si vrea sa faca intelegere cu partea adversa, in sensul sa renunt la procesul in care EU am fost data in judecata, urmand sa platesc toate cheltuielile aferente........practic s-a dat de partea "dusmanului" meu......unde pot sa ma adresez sa depun plangere?....si ce rost are?....poate ca sunt toti mana in mana la barou......va multumesc.
Cel mai recent răspuns: northstar , utilizator 07:58, 31 Mai 2018
Da, cu mențiunea că instanța poate cenzura onorariile dacă le apreciază ca fiind prea mari.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Mai 2018
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat
Puteti sa-i spuneti dnei av ca nu sunteti de acord cu incheierea unei tranzactii si ca doriti continuarea procesului.Daca procesul s-a prelungit mai mult decat a preconizat av ,fiind vorba si despre deplasarea la instanta din alta localitate atunci majorarea onorariului poate sa fie o optiune.
Multumesc mult pt. raspunsuri.
Cel mai probabil o sa-mi caut alt avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soluții în cazul unei „trădări” amariusflorin amariusflorin Bună. Ce s-ar putea face în cazul în care un avocat, în timpu unui proces „trece în tabăra adversă”. În afară de angajrea altuia deoarece ... (vezi toată discuția)
Nelamurire imputernicire avocatiala. ... Crisstel Crisstel Buna ziua. Am o nedumerire in legatura cu o imputernicire avocatiala. Stiu ca este un tipizat care se distribuie avocatilor la inceputul fiecarui an sau la ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata micsorate - reducere onorariu avocat, recuperare diferenta ghioarcacornel ghioarcacornel Am o nedumerire... Cu ceva timp in urma am avut un accident de masina .Cea care a fost vinovata de acel accident, a cerut in instanta anularea procesului ... (vezi toată discuția)