avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amenda penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Amenda penala

Buna seara. Am o cunostinta care a fost prins la volan cu o alcoolemie de 0,6 in aer, respectiv 1,2 in sange. I-a fost intocmit dosar penal, a avut loc procesul si ca sentinta a primit amenda penala in valoare de 4000 de lei +cheltuielile de judecata. Ce vreau sa intreb este cum se recupereaza permisul in cazul acesta? Sau care sunt pasii de urmat?
Va multumesc
Se anuleaza permisul.
Abia peste un an mai puteti da de carnet.
Dupa 6 luni de la executarea amenzii penale, se poate sustine examenul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

An fost prins cu o alcolemie de 0.50 in etilotest razvan ruja razvan ruja buna am si eu o intrebare am fost prins cu o alcolemie de 0.50 in etilotest si as dori sa st ce mi se intapla ca nu sti nimik as dori sa stiu in sange cam cat ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan si permis suspendat ionut1559 ionut1559 Buna seara am si eu o intrebare am fost prins la volan cu o alcolemie de 0.53 in aerul expirat si permisul suspendat am fost de am dat probele de sange ce o sa ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat pentru consum de bauturi alcoolice ciprian000 ciprian000 in august 2018 la un control de rutina am fost surprins conducand autovehiculul dupa ce am consumat niste bere. in aerul expirat a iesit 0.59 iar la sange ... (vezi toată discuția)