avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere firma

Doresc deschiderea unei firme care se ocupa de montarea si intretinerea sistemelor de supraveghere video. Pentru acest lucru inafara faptului ca trebuie facut acel curs de "Tehnician pentru sisteme de detectie, supraveghere video, control acces" as dori daca sunteti amabili sa imi explicati si mie pasii care trebuie urmati pentru realizarea acestui lucru in cazul eu as fi singurul angajat. Ce fel de firma (SRL, II, PFA) ar fi mai usor si mai avantajos de infiintat pentru acest domeniu de activitate? Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 30 Mai 2018
Daniel.chircu, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:52, 30 Mai 2018
Puteti sa va deschideti un srl microintreprindere cu dumneavoastra ca asociat unic si administator. Detalii pentru infiintarea srl la registrul comertului puteti citi la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa pentru prestari servicii mihai.gaby mihai.gaby Eu lucrez la o firma de telecomunicati si in timpul liber mai montez camere de supravegere video la prieteni. As vrea sa stiu daca as putea sa fac si legal, ... (vezi toată discuția)
Camere supraveghere video Andreea296 Andreea296 Buna ziua, am si eu urmatoare situatie, am citit pe internet despre ea, dar parerile sunt impartite. Asadar, sunt persoana fizica care doreste sa monteze ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma Marianpruna91 Marianpruna91 Buna ziua!trebuie sa imi deschid o firma ,pe care o folosesc in domeniu de service care nu am nevoie de angajati...pe aceasta firma o sa am de facturat undeva ... (vezi toată discuția)