avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pfa pentru prestari servicii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pfa pentru prestari servicii

Eu lucrez la o firma de telecomunicati si in timpul liber mai montez camere de supravegere video la prieteni. As vrea sa stiu daca as putea sa fac si legal, daca fac cursul Tehnician sisteme de securitate COR 352130 si imi fac un pfa de prestari servici as putea sa lucrez legal in domeniu acesta?
Ultima modificare: Duminică, 7 Aprilie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:50, 7 Aprilie 2019
Nu puteti presta legal, activitatea, fara a avea firmam inregistrata la Registrul comertului si activitatea declarata la ANAF.
Pentru inregistrare firma aveti nevoie de diploma.
Pentru a presta activitatea trebuie sa detineti autorizatie de la politie pentru firma si lucratori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt tehnician maseur Ovidiu82 Ovidiu82 Sunt tehnician maseur si as vrea sa stiu, sa-mi pot desfasura legal activitatea ce ar fi mai bine sa-mi deschid? Pfa sau srl? Ce acte trebui depuse si unde. ... (vezi toată discuția)
Autorizatie montare sisteme de supraveghere sorindx sorindx Buna ziua, M-ar interesa actele necesare pentru dobandirea unei autorizatii de montare sisteme de supraveghere. Stiu ca este nevoie de angajati cu un anumit ... (vezi toată discuția)
Licentiare igpr pentru instalare sistem de supraveghere video Clockworktech Clockworktech Buna, am un magazin cu produse IT, vreau sa imi montez un sistem de supraveghere si sa nu platesc mii de lei la o firma. Am citit pe softpedia si parerile sunt ... (vezi toată discuția)