avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă jocurile de noroc si dependenta
Discuție deschisă în Discuţia la modă

jocurile de noroc si dependenta

de un an sunt dependent de jokurile de norok....am pierdut,prieteni,bani inkrederea in toata lumea si tot nu pot sa ma opresc........ce e de facut????????
Cel mai recent răspuns: ContSters98240 , utilizator 01:03, 6 Noiembrie 2009
Mai aveti resurse? De unde? Cand nu veti mai avea, ce veti face?
@cipi

Trecutul este cel mai puternic lucru din lume, pentru ca nu poate nimeni schimba.

Ai toata viata la dispozitie sa refaci prieteniile si increderea, asa ca nu te dezamagi pentru ca toti gresim si nu suntem nici unu de dus in Rai.

Ce e de facut ?

Sunt foarte multe solutii, dar solutia tu personal trebuie sa le gasesti, pentru fiecare om are lumea lui si ce functioneaza la unul nu functioneaza la altul.

Un lucru e siguri ca n-o sa reusesti sa te lasi definitiv de jocurile de noroc pana cand nu reusesti sa inlocuiest cu altceva, care poate fi un sport, un nou hobby etc.

Succese maxime !
Dependenta de jocurile de noroc este la fel ca dependenta de droguri. Cred ca aveti nevoie de " dezintoxicare " in adevaratul sens al cuvantului.
V-ati gandit vreodata cati bani au casdtigat altii de pe urma dumneavoastra???????
Este ca si cum le bagati banii direct in buzunar.
Am vorbit odata cu un jucator innrait si -mi spunea ca jocurile de noroc sunt ca un microb, daca te-ai contaminat nu mai reusesti sa scapi.
Parerea mea ar fi sa mergeti la un psiholog, cred ca este singurul care v-ar putea ajuta.
Intr-adevar, asa cum a precizat si @dana dgb, cea mai buna solutie este de a merge la un psiholog. Dar la psiholog este indicat sa mergeti atunci cand ati hotarat dumneavoastra ca vreti sa renuntati la jocurile de noroc pentru ca fara o vointa clara in acest sens nici el nu va poate ajuta. Partea buna a lucrurilor este ca ati constientizat acest lucru, deci aveti sanse mari de a reveni pe "linia de plutire". Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt dependent de jocuri de noroc. mă pot autoexclude, pe cale judecătorească, din sălile de jocuri? Daniel1309 Daniel1309 Bună ziua, sufăr de o tulburare obsesiv compulsiv mai exact sunt dependent de jocuri de noroc. Probabil mulți vor arunca cu pietre și rezolvarea problemei ... (vezi toată discuția)
Amnevoie de un sfat fulgulet13 fulgulet13 am un prieten cu care locuiesc sub acelasi acoperis,am o problema cu el,e un jucator de jocuri electronice ,cum as putea sa fac,sau ce as putea sa fac ca sa le ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ma aflu intr.o situatie din care nu gasesc iesire. ... flaviusstaff flaviusstaff Buna ziua! Ma aflu intr.o situatie din care nu gasesc iesire. Situatia sta in felul urmator. Acum doi ani am divortat de fosta sotie. In urma casatoriei avem ... (vezi toată discuția)